Članstvo DF-a da čeka dalja uputstva, sve zavisi od presude Mandiću i Kneževiću

Odluka Predsjedništva

Članstvo DF-a da čeka dalja uputstva, sve zavisi od presude Mandiću i Kneževiću

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) donijelo je odluku da u četvrtak, na dan izricanja prvostepene presude funkcionerima tog političkog saveza Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću u slučaju pokušaja terorizma, ne organizuje javna okupljanja, saznaje Pobjeda.

Više izvora tog lista bliskih vrhu DF saopštilo je da je, umjesto najavljenog okupljanja pristalica, naloženo predsjednicima opštinskih odbora i članstvu da se okupe tog dana u ranim jutarnjim satima u stranačkim prostorijama u svim opštinama i da čekaju dalja uputstva.

“Sve će zavisiti od presude Mandiću i Kneževiću. Preporučeno je funkcionerima i bazi da se u svim opštinskim odborima okupe i da čekaju uputstva za dalje korake”, rekao je izvor Pobjede.

On je precizirao da će potezi Fronta „zavisiti od namjere vlasti da li će odmah da hapse dvojicu lidera Fronta” u slučaju osuđujuće presude.

“U tom scenariju, moguće je i da se donese odluka da se svi mi, poslanici DF-a, zabarikadiramo u parlamentu. Nećemo dozvoliti hapšenje bez pravosnažne presude”, rekao je neimenovani izvor Pobjede, prenosi Mina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.