Megan Markl rodila dječaka
Megan i princ Hari

Megan Markl rodila dječaka

Kraljevska porodica dobila je još jednog člana. Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je rodila dečaka, prenosi Rojters.

Rano jutros, Megan i Hari otišli su u porodilište, saopšteno je iz Bakingemske palate.   

Prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Saseksa je sedmo u redu za britanski tron.

Brojni svjetski mediji su inače ranije spekulisali, da će se bivša glumica poroditi u „kućnom ambijentu“ i da par neće, kako tradicija nalaže, bebu pokazati javnosti, ubrzo posle porođaja. 

Iz Palate je saopšteno da je dječak rođen jutros u 5.26. Princ Hari je prisustvovao porođaju.

„Bilo je nevjerovatno! Kao što sam već rekao, jako sam ponosan na moju suprugu. Kao svaki otac i roditelj, i ja mislim da je moja beba nevjerovatna, moja mala beba, umro bih za nju“, rekao je novinarima uz osmjeh princ. Dodao je i da još nisu odlučili kako će se dječak zvati, prenosi RTS.

U objavi na Instagram nalogu poznatog para, navodi se da par zahvaljuje javnosti na podršci i pokazanom interesovanju, a  saopšteno je i da su mama i dječak dobro.

Dodaje se da će ostali detalji biti podeljeni u narednim danima.

Unuk kraljice Elizabete i američka glumica vjenčali su se prošle godine u maju. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.