Akcija
Ilustracija

Na putu Rožaje-Berane

Akcija "Haski": Uhapšeni Bjelopoljci, oduzet heroin

Službenici Uprave policije – Jedinice za borbu protiv droge Centra bezbjednosti Berane su juče, realizovali višemjesečnu akciju „Haski” usmjerenu na otkrivanje, suzbijanje i sprječavanje tzv. ulične pordaje opojnih droga, i tom prilikom pronašli i oduzeli oko 1,3 kilograma opojne droge heroin.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Jedinice za borbu protiv droge CB Berane su u sadejetvu sa službenicima saobraćajne policije, postupajući na osnovu operativnih podataka, na magistralom putu Rožaje – Berane zaustavili vozilo marke „Renault Scenic” kojim je upravljao N.N. (26) iz Bijelog Polja, dok se na suvozačevom mjestu nalazio N.S. (25) iz Bijelog Polja.

"N.S. je, kada je ugledao policijske službenike odbacio od sebe pakovanje sa sadržajem praškaste materije, koje je tom prilikom prosuo pored vozila.

Praškasta meterija je izuzeta sa lica mjesta. Ukupno je pronađeno i izuzeto oko 1,3 kg praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađena opojna droga bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji", navodi se u saopštenju policije.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se N.N. i N.S. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije,

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.