Stigla kraljevska beba? Pred kućom princa Harija i Megan hitna pomoć, helikopter nadlijeće imanje (FOTO)
Hari i Megan, foto: Profimedia

Nestrpljenje raste

Stigla kraljevska beba? Pred kućom princa Harija i Megan hitna pomoć, helikopter nadlijeće imanje (FOTO)

Pred domom Megan Markl i princa Harija viđeno je vozilo hitne pomoći, pa su pokrenute glasine da kraljevska beba došla na svijet, pišu britanski mediji.

Uzbuđenje u Velikoj Britaniji dodatno je poraslo i nakon što je nad njihovim imanjem “Frogmore Cottage” viđen helikopter koji ga nadlijeće.

"Znamo da je beba na putu, štoviše, mogu vam reći da je danas dan kada će stići na svijet. Danas ili sjutra. Je li se to možda već dogodilo tokom noći? To nam još nije potvrđeno ali pitanje je vremena" – izjavio je juče autor koji prati život kraljevske porodice Kris Šip.

Iako su Megan i Hari potvrdili da će rođenje svog prvog djeteta proslaviti u intimnoj atmosferi, daleko od očiju javnosti, Šip smatra kako će javnost biti obaviještena kada porođaj krene.

"Ne znamo sa sigurnošću hoće li se to zaista dogoditi tamo, ali vjerovatno će pokušati. Ako će krenuti u bolnicu, sigurno neće otkriti u koju i pokušaće da sve prođe tajno" – izjavio je Šip, prenose Novosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.