Četvorica Amerikanaca otišla iz Budućnosti
Arhiva, Foto:Anadolija

Četvorica Amerikanaca otišla iz Budućnosti

Nakon završetka finalne serije protiv Crvene Zvezde, u okviru regionalne ABA lige, košarkaški klub Budućnost Voli danas je saopštio spisak igrača za domaću Superligu.

 Na spisku nema četvorice igrača iz Amerike, koji su nastupali za podgorički tim u ABA i Euroligi, prenosi Anadolija.

Budućnost će u odnosu na plej-of ABA lige biti slabija za Gogu Bitadzea, koji se vratio u Megu, kao i za Erla Klarka, Norisa Kola, Devina Vilijamsa i Kotija Klarka, kojima su ugovori istekli. 

Od stranaca do kraja sezone plavo-bijeli dres nosiće Nemanja Gordić, Džejms Bel i Edvin Džekson, a predvodiće je i novi trener Petar Mijović.

Budućnost Voli će na startu Superlige ugostiti Lovćen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.