Crna Gora ubjedljivo poražena u Danskoj
Foto: RSCG

Crna Gora ubjedljivo poražena u Danskoj

Rukometaši Crne Gore upisali su drugi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nakon velike pobjede nad Danskom u Podgorici od 32:31, našu rukometaši su od iste selekcije u gostima poraženi 37:26, pa će u posljednja dva kola voditi borbu za odlazak na smotru najboljih selekcija Evrope.

Izabranici Zorana Roganovića pored remija sa Farskim Ostrvima kod kuće 24:24, imaju i poraz od Ukrajine u gostima 29:24, pa su sada treći sa tri boda.

Ukrajina je nakon pobjede nad Farskim ostrvima u gostima od 27:26 preuzela drugo mjesto sa 6 bodova, isti skor imaju i prvoplasirani Danci.

Do kraja kvalifikacija "crvene" očekuje gostovanje Faranima 12. juna, četiri dana kasnije dočekujemo Ukrajinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.