Obukla vjenčanicu pa bivšem upala na svadbu: Preklinjala ga da joj se vrati (VIDEO)
Foto: Screenshot

Obukla vjenčanicu pa bivšem upala na svadbu: Preklinjala ga da joj se vrati (VIDEO)

Iznervirana žena upala je na vjenčanje svog bivšeg momka u vjenčanici i pred očima njegove buduće supruge preklinjala ga da joj se vrati.

"Ja sam kriva", vikala je pred šokiranim gostima ceremonije u Kini.

Žena je na vjenčanje upala u trenutku kad su mladenci trebali da se poljube na pozornici.

Kako piše Dejli mejl video u trajanju od 30 sekundi u trenu je na internetu postao veliki hit. 

Priča se da je mladoženja svoju bivšu ostavio zbog velikih razlika u karakterima.

Kad mu je upala na vjenčanje bio je vidno iznenađen i pokušao je da je smiri.

"Imamo nepredviđenu situaciju, vjerovatno je ovo pravo lice ljubavi, rekao je voditelj vjenčanja i dodao,"Ako pitate što je zaista ljubav, to je posvećivanje vašeg života nekom drugom".

Korisnici društvenih mreža u Kini uglavnom su osudili bivšu.

"Ne uništavaj tuđe veze da bi zadovoljila vlastitu opsesiju", napisala je jedna korisnica, a druga je dodala, "Eto, ovo nam pokazuje zašto ne možemo biti prijatelji s bivšima", prenio je 24sata.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.