Objavljen snimak likvidacije Srbina u Johanesburgu: U njega ispaljeno 26 hitaca(VIDEO)
Foto: Screenshot

Objavljen snimak likvidacije Srbina u Johanesburgu: U njega ispaljeno 26 hitaca(VIDEO)

Nakon vijesti da je u Johanesburgu brutalno ubijen još jedan državljanin Srbije, u medijima se pojavio i snimak likvidacije. U njega ispaljeno 26 hitaca.

Muškarac, za kog se vjerovalo da je srpske nacionalnosti, upucan je ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu. Riječ je o, kako piše "Blic", Srbinu I.Đ. (59) koji je ubijen u klasičnoj sačekuši.

Ubice su pobjegle s lica mjesta i za njima se intenzivno traga. U međuvremenu, u medijima se našao i snimak brutalne likivdacije.

Na snimku se vidi kako maskirani napadači iz automatskog oružja pucaju iz svog automobila najprije po vozilu I.Đ., a on je, vidjevši to, izletio iz automobila i dao se u bijeg. Za njim je potrčao i jedan od pucača, koji ga je ubrzo stigao i u njegovo tijelo sasuo kišu metaka.

Istražitelji su kasnije utvrdili da je u njega ispaljeno 26 hitaca, navodi "Blic".

Maskirani napadač se potom vratio u svoj automobil u kom ga je čekao pomagač i zajedno su se odvezli sa lica mjesta, a njihov automobil je ubrzo pronađen na obližnjoj poljani, zapaljen.

"Blic" navodi i da je I.Đ. u septembru 2017. godine teško ranjen. On je tada izrešetan u automobilu "tojota" koju je parkirao blizu jednog restorana, ali je taj napad čudom preživio. Dovodi se u vezu s ratom dva zaraćena srpska klana u Južnoafričkoj Republici, pa se sumnja da je i ta pucnjava bila povezana sa tim.

Snimak je uznemirujuće sadržine:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.