Prčanj: Albanci osumnjičeni da su pretukli i opljačkali 19-godišnju djevojku
ilustracija

Zaustavili automobil pored nje i oborili je na kolovoz

Prčanj: Albanci osumnjičeni da su pretukli i opljačkali 19-godišnju djevojku

Kotorska policija uhapsila je tri muškarca iz Albanije zbogg sumnje da su pretukli i opljačkali 19-godišnjakinju.

Službenici OB Kotor i OB Tivat su identifikovali i uhapsili  A.A. (19), A.M. (30) i I.Z. (22), iz Albanije, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa počinjena na naročito opasan ili naročito drzak način.

"Oni su, sumnja se, 1. aprila 2019 godine, u mjestu Prčanj, Opština Kotor, zaustavili vozilo pored oštećene J.M, kojom prilikom su dva lica izašla iz vozila i zadala joj više udaraca u predjelu glave i tijela, oborila je na kolovoz i od nje otuđila telefon. Nakon toga osumnjičeni se udaljavaju vozilom u nepoznatom pravcu i jedan od njih odbacuje otuđeni telefon", saopštila je Uprava policije. 

Policija je 3. aprila pronašla vozilo za koje se sumnja da je korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela a potom i identifikovala i lišila slobode osumnjičena lica.

"Oni su privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je nakon saslušanja za ova lica donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.