Beba šampion: David Stanišić prvi dopuzao do cilja
David dopuzao prvi, Izvor: Memento

Tradicionalna Dječija puzijada u Delta sitiju

Beba šampion: David Stanišić prvi dopuzao do cilja

U subotu je u podgoričkom šoping molu Delta City bilo vrlo veselo i razigrano. Tokom cjelodnevnog, veoma bogatog i zanimljivog programa manifestacije "Sunčane igrarije", koju je organizovala agencija Memento marketing i komunikacije, mališani svih uzrasta su se takmičili, edukovali, igrali, maštali, pjevali, plesali, maskirali se i tako, na najveseliji način, proslavili početak proljeća.

U okviru programa organizovano je 14. izdanje "Sunčane Violeta puzijade", popularnog takmičenja u puzanju, u toku kojeg je nastupilo 90 beba.

Najbrža beba desete crnogorske puzijade je David Stanišić koji je stazu prepuzao za 7 sekundi i 52 stotinke. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki, istakli su organizatori.

Pobjednici 14. crnogorske puzijade su: Džan Lekić, Andrija Filipović, Teodora Striković, Kristina Zečević, Sara Mihailović, Lazar Božović, Sofija Drobnjak, Milena Rebronja, Vasilije Radulović, Helena Kecojević, David Stanišić, Mina Karadžić, Milica Bojanović, Ema Mušević i Damjan Kovačević.

Nakon prvog dijela puzijade mališane je zabavljao popularni dječiji animator Žarko Stanišić. Mališani su se oprobali u raznim igrama, vježbali koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta, a u pojedinim igrama su im se pridružili i roditelji.

"Tokom dana su organizovani i drugi zabavni sadržaji. Animatori PG su organizovali vesele radionice Klikeranje i Proljećni kućerak mašte, NVO Dama je organizovala set radionica Glasam za druženje i lijepo ponašanje dok je Dr Pavlović organizovao nagradnu foto radionicu 70 godina čiste ljubavi. Logopedski centar Higa Logos je organizovao logopedske radionice, a Imlek kreativnu radionicu Budi dijete uz Imlek. Sa mališanima i njihovim roditeljima su se družili i: Nutrino, Oral B, Oblak i sunce, Idea, Donut Time, Lino, Zewa i Leader Kids", kazali su iz agencije Memento.

3

Foto: Memento

U okviru popodnevnog programa održan je drugi dio takmičenja u puzanju, a onakon toga mališani su uživali u muzičko-plesnom zabavnom programu. U muzičkom dijelu programa nastupili su solisti hora Zvjezdice: Una Stanković, Ana Vujošević, Anja Mugoša, Milica Rakočević, Anja Blagojević, Iskra Dedivanović i Aleksandar Knezović dok su se u plesnom dijelu predstavili najmlađi plesači plesnog kluba Sonrisa Podgorica.

Na kraju programa ovogodišnjeg izdanja Igrarija, organizovana je tematska fešta pod maskama, Rascvjetani maskenbal.

2

Foto: Memento

Kako je saopšteno, tema maskenbala je bila Rascvjetavanje proljeća, a predstavilo se 60 djece.

7

Foto: Memento

"Za najoriginalniju masku proglašena je maska koju je nosio Vuk Šestović, najkreativniju masku imala je Ena Ramović, najveselija maska je bila Katarina Naunović, najmlađi učesnik je bio Vedran Bošković, a specijalna nagrada žirija je dodijeljena Milici Bogdanović i Slavici Krstevskoj. Tokom maskenbala djecu su zabavljali Animatori PG, a nagrade su obezbijedili: Leader Kids, HiPP, Kids Land, Donut Time, Lino lada i Imlek", naveli su organizatori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.