Pripadnici Počasne garde Crne Gore na ceremoniji obilježavanja 10 godina članstva Albanije u NATO
Foto: Ministarstvo odbrane

Učešće državnog sekretara Filipovića još jedan u nizu pokazatelja intenzivniih odnosa dvije zemlje

Pripadnici Počasne garde Crne Gore na ceremoniji obilježavanja 10 godina članstva Albanije u NATO

Državni sekretar Ministarstva odbrane Crne Gore, Slobodan Filipović, prisustvovao je danas u Tirani svečanosti povodom desetogodišnjice članstva Republike Albanije u NATO, saopšteno je iz tog Ministarstva.

Tim povodom,kako je saopšteno, upriličen je svečani defile albanskih Oružanih snaga na Trgu Majke Tereze, uz prisustvo nosilaca zastava svih zemalja članica NATO, među kojima i tri pripadnika Počasne garde Vojske Crne Gore.

"Učešće državnog sekretara Filipovića još jedan je u nizu pokazatelja sadržajnih i intenzivniih odnosa Crne Gore i Republike Albanije, koje će kao zemlje saveznice nastaviti da promovišu očuvanje mira i stabilnosti, kako u regionu, tako i šire, zalažući se za aktivno sprovođenje NATO politike otvorenih vrata", kazali su iz Ministarstva odbrane.

Svečanosti u Tirani prisustvovao je veliki broj političkih i vojnih zvaničnika, predstavnika zemalja članica NATO, kao i visokih zvaničnika Alijanse.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.