Uznemirujući snimak iz SAD-a: Muškarac udarao staricu nogama (VIDEO)
Foto: Screenshot

Drugi snimali napad i ništa nisu učinili da ga zaustave

Uznemirujući snimak iz SAD-a: Muškarac udarao staricu nogama (VIDEO)

Njujorška policija objavila je kako je uhapsila muškarca zbog brutalnog napada na stariju ženu, koja je sjeđela u njujorškom metrou, kada je ovaj napao.

Dok je muškarac udarao nogama, drugi su snimali napad i nijesu ništa učinili da ga zaustave.

Nakon što su jezivi snimci objavljeni na društvenim mrežama i kada je pokrenuta velika kampanja da se pronađe napadač, njujorška policija zatražila je pomoć javnosti u identifikaciji muškarca koji se, kako se vidi na snimku, nogom u glavu udara staricu koja sjedi i, iako pokušava, ne uspijeva da se odbrani.

Nakon napada, muškarac ležerno izlazi iz voza, a apsolutno niko ne pokušava da ga zaustavi ili učini bilo šta.

Policiju su o napadu obavijestili svjedoci tek na sljedećoj stanici.

Tada su došle i ekipe Hitne pomoći, koje su pružile pomoć ženi koja je zadobila povrede glave.

Policija je juče objavila da je pronašla i uhapsila muškarca, a da je žena završila u bolnici, gdje je zbrinuta, primila je i pravnu i drugu podršku.

Upozoravamo da je snimak uznemirujuć!

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.