Podrška crnogorksim fudbalerima: Navijači iz Bijelog Polja stigli u Sofiju
Foto:Facebook/TA Rams

Podrška crnogorksim fudbalerima: Navijači iz Bijelog Polja stigli u Sofiju

Grupa navijača iz Bijelog Polja koji tradicionalno vjerno prate nacionalni tim otputovala je u Bugarsku gdje će sa tribina pružiti podršku crnogorskom fudbalerima.

Podsjetimo, u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo crnogorski fudbaleri ćeu Sofiji na stadionu "Vasil Levski" odmjeriti snage sa domaćim timom, reprezentacijom Bugarske.

Utakmica se igra večeras od 18 h.

Crnogorski fudbaleri doputovali su juče u Sofiju, gdje su sinoć odradili posljednji trening pred meč sa Bugarima.

"Stručni štab je napravio ozbiljnu studiju u pripremi za utakmicu. Bugarska ima kompaktnu ekipu, igraju sa velikom željom i bore se za rezultat. Koncept grupe je takav da svako može svakog da iznenadi a u takmičenju u kojem nemaš pravo na grešku moraš da držiš koncentraciju" rekao je selektor Ljubiša Tumbaković.

Adam Marušić, defanzivac našeg najboljeg tima, vjeruje da „sokoli“ mogu do pozitivnog rezultata u Sofiji.

"Radi se o kvalitetnoj reprezentaciji ali smo došli da iskoristimo svoje šanse i nadam se da ćemo se kući vratiti sa bodovima" rekao je Marušić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.