Nova Pazova: Žena nakon svađe zabila mužu nož u grudi
Ilustracija

Nova Pazova: Žena nakon svađe zabila mužu nož u grudi

Žena V. R. (60) ubila je svog nevjenčanog muža S. L. (57) zabivši mu nož u grudi, sinoć oko 22 časa u Novoj Pazovi.

Kako su Novostima rekli iz policije u Sremskoj Mitrovici, posle kraće svađe V. R. je dohvatila nož i ubola svog partnera jednom u grudi. S. L. je podlegao povredama i ubrzo je preminuo.

- V. R. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje od 48 sati kada će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti dovedena u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovići - rekli su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je porodici koja je često konzumirala alkohol, a par je bio u dugogodišnjoj vezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.