Policija neće tolerisati nasilje: Više lica gađalo policajce kamenicama i drugim predmetima
Sa protesta, foto:Anadolija

Incident na protestu u Podgorici

Policija neće tolerisati nasilje: Više lica gađalo policajce kamenicama i drugim predmetima

Tokom večerašnjeg protesta u Podgorici više okupljenih lica je iz mase, tokom protestne šetnje pored institucija u centru grada, vrijeđalo policijske službenike i gađalo ih kamenicama i drugim tvrdim predmetima, saopštila je Uprava policije iz koje poručuju da neće tolerisati nasilje.

Kako je saopštila policija, više lica je gađalo i u pravcu objekata institucija koje su ovi policijski službenici obezbjeđivali, u namjeri da policijske službenike povrijede i isprovociraju ih na reakciju.

Policijski službenici, kako se navodi, u događaju nisu zadobili povrede.  

Podsjetili su da se svako okupljanje snima te da će se raditi na identifikaciji napadača.

"Svako najavljeno javno okupljanje policija snima, shodno zakonu, te će policijski službenici, osim analize snimaka, preduzeti i druge mjere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su izvršila navedene radnje na štetu policijskih službenika i institucija sistema.Policija neće tolerisati napade na policijske službenike, kao ni bilo koji drugi vid nasilja nad građanima, imovinom i institucijama, i preduzeće adekvatne mjere i radnje kako bi ovakvo nezakonito ponašanje bilo spriječeno i sankcionisano.", poručili su iz crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.