28-godišnji Pazarac uhapšen zbog sumnje da je u više navrata silovao dječaka
ilustracija

28-godišnji Pazarac uhapšen zbog sumnje da je u više navrata silovao dječaka

Novopazarska policija uhapsila je D.T. (28) iz ovog grada zbog sumnje da je u poslednjih nekoliko mjeseci više puta silovao maloljetnog dječaka (14), prenose mediji u Srbiji.

Njemu je određen pritvor do 48 sati i tereti se krivično za silovanje, prema trećem stavu zakona kojim je zaprijećena kazna od pet do 15 godina zatvora ukoliko ukoliko se dokaže da je kriv.

On će sjutra biti saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru nakon čega će biti poznato da li će mu pritvor biti produžen do 30 dana.

Prema pisanju tamošnjih medija, uhapšen je muškarac čiji su inicijali D.T. koji je radio kao trener kadeta fudbalskog kluba iz Novog Pazara, u kome je maloljetnik trenirao.

Trener je uhapšen nakon što se maloljetnik povjerio psihologu i pedagogu škole koju pohađa, a oni su slučaj prijavili policiji i roditeljima, , prenosi Radio-televizija Srbije.

Predstavnici fudbalskih klubova "Novi Pazar" i "Nacional" saopštili su da su odmah po "dobijanju informacije da u njihovim redovima radi lice sa teškom kriminalnom prošlošću" uskratili mu rad sa djecom.

Oni su naveli da to nisu učinile i ostale škole fudbala kao i da su "roditelji nastavili da odvode djecu na individualne treninge" kod uhapšenog.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.