Luka Bar: Zaplijenjeno 31,5 kg kokaina u vrijednosti  od 2,5 miliona eura
Foto: UP

Luka Bar: Zaplijenjeno 31,5 kg kokaina u vrijednosti od 2,5 miliona eura

Nakon višednevne koordinirane akcije Uprave policije, Uprave carina i Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, u Luci Bar je danas zaplijenjeno 31,5 kilograma kokaina.

"Naime, akcijom carinskih i policijskih službenika, u koordinaciji sa tužilaštvom, otkrivena je praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain, težine 31,5 kilograma, a koja je bila sakrivena u specijalnom dijelu kontejnera koji je pristigao u Luku Bar iz inostranstva", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i carine.

Kako su kazali, kokain je otkriven primjenom sistemske analize rizika.

IMG7106

Foto: UP

Vrijednost zaplijenjene količine kokaina na narko tržištu je oko 2,5 miliona eura.

"Više državno tužilaštvo u Podgorici, Uprava policije i Uprava carina preduzimaju dalje koordinirane mjere i radnje", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.