Slovački poslanik: Moja draga supruga, sin i ćerka poginuli su jutros u Boingu 737
Anton Hrnko, fotografije nakon pada aviona

Slovački poslanik: Moja draga supruga, sin i ćerka poginuli su jutros u Boingu 737

Slovački poslanik, Anton Hrnko objavio je da su njegova žena i dvoje djece među mrtvim putnicima koji su bili na letu "Etiopijan Erlajns".

- Sa dubokom tugom objavljujem da su moja draga supruga Blanka, sin Martin i kći Mišel umrli tokom vazdušne katastrofe u Adis Abebi danas u jutarnjim satima - napisao je on i zamolio za malo tišine u njihovu čast,prenose Novosti.

Život na ovom letu izgubilo je 157 putnika, a među je bio i jedan srpski državljanin Đorđe Vdović (54). 

Među putnicima su bila i 32 državljana Kenije, 18 Kanade, devet Etiopije, po osam Italije, Kine i Amerike, po sedam britanskih i francuskih, šest egipatskih, pet holandskih, te po četiri indijska i slovačka. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.