URA pozdravila oba potpisana sporazuma sa V. Britanijom: Značiće kad CG bude pravna država
Esko Muratović

URA pozdravila oba potpisana sporazuma sa V. Britanijom: Značiće kad CG bude pravna država

"Pozdravljamo potpisivanje sporazuma o izručenji i borbi protiv šverca cigareta koji su juče potpisali britanski ministar za Evropu Alan Dankan i potpredsjednik Vlade Zoran Pažin", kazao je danas iz Građanskog pokreta URA Esko Muratović.

„No, pitamo se zašto u zvaničnom saopštenju Vlade nije naveden sporazum o borbi protiv šverca cigareta? Nije valjda da je anatema stavljena na ovo krivično djelo pa se ono ne može spomenuti u zvaničnim reagovanjima Vlade“, ukazuje Muratović.

Tvitbritanskeambasade

Foto: URA

On iskazuje zadovoljstvo u ime URE jer će sporazum o izručenju podrazumijevati i eventualnu ekstradiciju sadašnjeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, zbog osnovanih sumnji za pranje novca u londonskoj „Pireus“ banci.

„Svakako pozdravljamo potpisivanje oba sporazuma. I jedan i drugi značiće mnogo za pravnu državu koju ćemo nadamo se uskoro vidjeti na djelu u Crnoj Gori“, zaključuje Muratović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.