Carinici Sjeverne Makedonije spriječili šverc droge u Srbiju
Foto: Ilustracija

Carinici Sjeverne Makedonije spriječili šverc droge u Srbiju

Carinici na graničnom prelazu "Tabanovce" otkrili su u autobusu, na liniji Struga-Beograd, torbu sa kokainom i heroinom, saopštila je danas Carinska uprava Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, tokom kontrole tog autobusa na izlasku iz Sjeverne Makedonije u Srbiju, uz korišćenje policijskog psa, u jednoj torbi je pronađeno 350 grama heroina i 60 grama kokaina.

Droga je, precizira se, bila uvijena u jastučnicu u torbi koja je bila ostavljena u dio za ručni prtljag.

Nijedan putnik se nije prijavio kao vlasnik, a slučaj je predat Ministarstvu za unutrašnje poslove Sjeverne Makedonije, navela je Carinska uprava, javlja Beta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.