Zbog nesreće na Vranjini sjutra Dan žalosti U Golubovcima
Skadarsko jezero, foto: NPCG

Zbog nesreće na Vranjini sjutra Dan žalosti U Golubovcima

Povodom smrti tročlane porodice Kumburović iz Zete i Darka Vujoševića iz Podgorice, koji su se utopili na Skadarskom jezeru, sjutra će biti Dan žalosti u Opštini Golubovci u okviru Glavnog grada.

“Povodom tragične smrti naših stanovnika, porodice Kumburović, supružnika Ratka i Jane i njihove maloljetne kćerke, kao i tragične smrti Darka Vujoševića iz Kuča, obilježiće se Dan žalosti spuštanjem zastave na pola koplja ispred zgrade Opštine Golubovci. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Obavezuju se elektronski mediji sa teritorije Golubovaca da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti”, navodi se u odluci Opštine Golubovci.

Podsjetimo Jana i Ratko Kumburović i njihova kćerka Nina, utopili su se kada se 3. februara u nevremenu prevrnuo čamac, kojim su se vraćali iz manastira na Vranjini. Njihov prijatelj Darko Vujošević, stradao je pokušavajući da ih spasi.

Zbog herojskog čina Vujošević je posthumno odlikovan na prijedlog ministra unutrašnjih poslova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.