Abazović pozvao građane da podrže proteste, opoziciju da zaboravi na razlike
Dritan Abazović

Abazović pozvao građane da podrže proteste, opoziciju da zaboravi na razlike

Građanski protesti pokazali su da svi možemo zajedno u odbrani temeljnih vrijednosti i da niko ne može protiv naroda, poručio je danas lider URE Dritan Abazović.

On je pozvao građane da podrže proteste, jer je kako tvrdi „ulica je jedina slobodna institucija koja je preostala u Crnoj Gori“.

„Protesti su pokazali da je dobro da okupljanje predvode građani i da je to najefikasniji model borbe. URA će i u narednom periodu sa svim svojim infrastrukturnim, tehničkim i logističkim kapacitetima pomagati proteste u organizaciji građana“, istakao je Abazović.

On "ukazuje i na činjenicu da je režim u panici i da je probudio razne spavače, uhljebe, apanažere i propagandnu medijsku mašineriju, zajedno sa otetim Javnim servisom".

Abazović je kolege iz opozicije pozvao da zaborave na sve razlike u ovom trenutku i da iskreno i bezrezervno podrže građanske proteste.

„Nastavljamo svi zajedno da vratimo dostojanstvo Crnoj Gori, jer građanski bunt raste iz dana u dan. Moramo se zajedno oduprijeti kriminalnom i korumpiranom režimu i osloboditi našu Crnu Goru“, poručio je na kraju Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.