Kovač želi Rakitića, Barselona traži 50 miliona eura
Rakitić, foto:Reuters

Kovač želi Rakitića, Barselona traži 50 miliona eura

Niko Kovač, trener Bajern Minhena, želi dovesti Ivana Rakitića iz Barselone.

Katalonski Sport piše da bi 30-godišnji Rakitić zaista mogao napustiti Barselonu jer mu katalonski klub ne želi ponuditi skuplji ugovor od dosadašnjeg.

Za usluge hrvatskog reprezentativca do sada su najveći interes pokazali Inter i minhenski klub.

"Istina je da Inter želi Rakitića, ali je istina i da Barselona njihovu ponudu nije smatrala ozbiljnom", navodi Sport, prenosi Anadolija.

Katalonci tvrde da bi Barselona pustila Rakitića za 50 miliona eura, ali vjeruju da će ipak konačnu odluku o mogućoj prodaji  donijeti trener Barse Ernesto Valverde.

"Bajernu je potreban upravo igrač poput Rakitića, a prednost mu je i što ima iskustvo igranja u Bundesligi", zaključio je Sport.

Kovač je u reprezentaciji Hrvatske prvo bio kapiten Rakitiću, a zatim i selektor.

Rakitić je u Barselonu stigao 2014. godine, a za katalonski tim je u 158 mečeva postigao 23 gola.

Osim u Barseloni igrao je još i za FC Bazel, Šalke 04 i Sevilju. U dresu reprezentacije Hrvatske je u 101 nastupu postigao 15 golova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.