Rožaje: Kineskinja završila u bolnici nakon napada psa, policajci je otrgli od razjarene životinje
ilustracija

Zadobila teške povrede ruke i na leđima

Rožaje: Kineskinja završila u bolnici nakon napada psa, policajci je otrgli od razjarene životinje

Kineskinja Jabin Su (40) teško povrijeđena u napadu psa kod deponije u Rožajama.Incident se desio u mjestu Žute litice u blizini gradske deponije u Rožajama, piše Pobjeda.

Kineskinji je prva pomoć ukazana u Hitnoj službi u Rožajama gdje su joj konstatovane teške povrede lijeve ruke, a zadobila je povrede i u predjelu leđa.

Ona je potom upućena u beransku Opštu bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Pozivajući se na policijske izvore Pobjeda navodi da se Jabin Su Prema kao saputnica nalazila u vozilu marke “škoda”, beogradskih registarskih oznaka, koje je, zbog prekoračenja brzine, zaustavila saobraćajna patrola.

Dok su policijski službenici vozaču uručivali nalog za prekoračenje brzine, njegova saputnica izašla je iz vozila i stala na proširenje na kojem je pokušala da nahrani psa lutalicu. 

Kada joj je nestalo hrane pas je napao Kineskinju i nanio joj ozbiljne tjelesne povrede. 

U pomoć napadnutoj ženi priskočili su policajci i otrgli je od razjarene životinje, navodi list.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.