Hrvatska: Žena priznala da je ubila sestru čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hrvatska: Žena priznala da je ubila sestru čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču

Sestra Jasmine Dominić koja se vodi kao nestala od 2005., a niko je nije vidio od 2000. godine priznala je da ju je ubila, prenosi "Indeks" navode portala "Telegram".

Policija je pronašla tijelo u zamrzivaču u porodičnoj kući u hrvatskom mjestu Pavlovci, Međimurska županija, za koje se smatra da pripada Dominićevoj.

Sestra žrtve Smiljana Srnec (45) još nije ispitana u prisustvu advokata.

Njoj je produžen pritvor zbog sumnje da je povezana s ubistvom sestre Jasmine.

Srnecovu još uvijek nije ispitalo Županijsko državno tužilaštvo, a to će, kako kažu, biti obavljeno u zakonskom roku.

"Danas neće biti ispitana, vidjećemo kako će se sjutra razvijati situacija", rečeno je u varaždinskom Županijskom državnom tužilaštvu.

Policija je izvijestila da prije završetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Pavlovci pronađeno tijelo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen avgusta 2005.

"Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba", izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja opštine Mala Subotica u nedelju u večernjim satima predata pritvorskom nadzorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić.

Policija je potvrdila da je još 2005. pretresla kuću u kojoj je nedavno pronađeno tijelo.

"Mogu reći da smo bili više fokusirani na van, prema tim nekim informacijama, čak i na neka okolna mjesta. Međutim, tada nismo imali informacije da bi se to moglo dogoditi unutar kuće", rekao je Risek u odgovoru na pitanje novinara kako to da policija nije otkrila tijelo prilikom pretrage kuće.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.