Opozicioni odbornici SO Bar: Da se čuje glas građana Bara
Foto: DCG

Opozicioni odbornici SO Bar: Da se čuje glas građana Bara

Inicijativu za sazivanjem sjednice Skupštine opštine Bar, po pitanju organizovanja referenduma na kome bi se građani izjasnili o izgradnji vrtića u gimnazijskom dvorištu, odnosno uništavanju parka, potpisali su bez ikakvih uslovljavanja i organizovanih sastanaka 9 odbornika opozicije u Baru.

Kako su kazali iz Demokratske Crne Gore, potpisnici su odbornici Demokrata, GP URA, DF-a, SNP-a, SDP-a i Prave Crne Gore.

Navodeći da na isti način, isti papir, ne jedan nego tri papira, zahtjev za održavanje sjednice SO Bar, predlog odluke i obrazloženje dobio je i odbornički klub "Biram Bar".

"Ovdje nema nedoumica ili nepoznanica, zahtjev je jasan i upućen onima koji su glasali ZA građansku inicijativu. Od kolega iz "Biram Bar", njih 5 od 14 odbornika, očekujemo da stave svoj potpis. Što se tiče sastanka, nema nikakvih problema da, kada kolege iz "Biram Bar" potpišu zahtjev, sjednemo, sastanemo se u sali Skupštine opštine i dogovorimo oko svih tehničkih detalja i nedoumica. Za razliku od kolega iz "Biram Bar", koji su dio vladajuće koalicije, mi nemamo nikakvih informacija od vladajućih partija, jer nemamo nikakvu komunikaciju sa njima. Na nama je da učinimo šta možemo, a onima koji su bili uzdržani damo šansu da promijene mišljenje, barem po pitanju referenduma i čuju glas građana Bara" zaključuju iz DCG-a.

1

Foto: DCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.