Rakočević: Cilj DPS-a da podmladi sastav i da pruži nova znanja
Nikola Rakočević

Rakočević: Cilj DPS-a da podmladi sastav i da pruži nova znanja

I pored neobjektivnosti i selektivnosti u izvještavanju određenih medija u Crnoj Gori, ipak čudi jedan veoma tendencionzni i neprofesionalni prilog televizije Vijesti o jednom novom generacijskom talasu u Demokratskoj partiji socijalista, ocijenio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević.

"Valjda sa željom da diskredituju te mlade ljude koji su tek na početku svoje karijere, ne bi li na koncu omalovažili njihov uticaj na određene procese za koje imaju nadležnosti u okviru sistema, a delegirani od Demokratske partije socijalista",kazao je Rakočević.

On dodaje da takvi pokušaji ipak neće obeshrabriti DPS da i dalje inovira svoje kadrovske liste, da podmlađuje svoj partijski sastav.

"A to će potvrditi i pobjednička odbornička lista za lokalne izbore u Tuzima, gdje će pored mladog kadra, biti i iskusni i dokazani kadar Demokratske partije socijalista.Cilj DPS je jedan – da pored već dokazanih profesionalaca u svojim partijskim redovima, podmladi sastav i da pruži nova znanja, novu energiju za nesumnjivo novo vrijeme koje dolazi, a kao rezultat, da unaprijedimo naš društveni, politički i ekonomski sistem i naravno, da otklonimo određene nepravilnosti koje su se vremenom dogodile", zaključio je Rakočević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.