U olupini aviona fudbalera pronađeno jedno tijelo
Avion Pajper Malibu nestao s radara 21. januara

U olupini aviona fudbalera pronađeno jedno tijelo

U olupini aviona, u kojem su bili fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson, vidljivo je jedno tijelo, prenio je engleski BBC.

Olupina aviona koji je nestao sa radara 21. januara nađena je na dnu mora, a BBC renosi da je u samoj olupini vidljivo jedno tijelo.

Potraga za "Pajperom" završena je u toku dana, a privatna agencija (AAIB) koja je radila pretragu morskog dna obavijestila je javnost da neće preduzimati dalje korake, prenosi RTS.

Sala je potpisao ugovor sa Kardifom, ali dok je letio iz Francuske na Ostrvo avion je nestao sa radara.

spsalat620x0

Ostaci aviona pronađeni su gotovo dvije nedelje kasnije.

Engleski mediji pišu da su spasilačke ekipe započele izvlačenje olupine aviona nakon nesreće koja se dogodila na putu iz Nanta, gde je Sala došao da se pozdravi s nekadašnjim saigračima, do Kardifa, u kojem je trebalo da nastavi karijeru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.