Predsjednik Crnogorske u Tivtu Goran Božović
Goran Božović

Boriće se za svoj grad

Predsjednik Crnogorske u Tivtu Goran Božović

Član Opštinskog odbora Crnogorske u Tivtu Goran Božović izabran je danas za predsjednika Crnogorske u ovoj opštini.

Božović je izjavio da mu je čast što je izabran da bude prvi među jednakim i slobodnim ljudima, lojalnim našoj domovini Crnoj Gori.

"Crnogorska vodi iskrenu borbu za bolji život i život dostojan svakog građanina bez razlike i zato mi je drago što ću u naredne dvije godine upravljati našim odborom u Tivtu“, kazao je Božović.

On je poručio da će se boriti za svoj grad po mjeri građana Tivta.

"Obećavam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano ovim izborom i ubijeđen sam da ćemo u narednom periodu steći povjerenje građana Tivta, čiji nam je interes na prvom mjestu“, zaključio je novi predsjednik Crnogorske u Tivtu Goran Božović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.