SNP zove opoziciju na razgovor: Vrijeme je za dogovor, bez sujeta i nadgornjavanja
SNP CG

Na sjednici Glavnog odbora SNP CG

SNP zove opoziciju na razgovor: Vrijeme je za dogovor, bez sujeta i nadgornjavanja

Glavni odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore je na današnjoj sjednici jednoglasno usvojio zaključak kojim se pozivaju sve opozicione partije na razgovor povodom aktuelne političke situacije, oličene u najnovijim aferama koje potresaju Crnu Goru, kako bi se dogovorili naredni potezi, navedeno je iz te partije.

Prema njihovim riječima, afera "Koverat" je najveći politički skandal u novijoj parlamentarnoj istoriji koji je u potpunosti ogolio karakter ove vlasti.

Ističući da je vrijeme za dogovor, bez sujeta i nadgornjavanja, kako bi se formulisao minimum zajedničkih akcija jer je vlast delegitimisala Crnu Goru kao pravnu i uređenu državu.

Dodajući da je SNP CG svih ovih godina govorila da su ucjene, kupovina glasova, zastrašivanja građana, doprinjele pobjedama DPS u minulom periodu.

"Stoga, ovakav sastanak nadilazi partijske interese i van je dnevne politike i na njemu se moraju dogovoriti budući pravci djelovanja.
Ovo što radi aktuelna vlast, nažalost, nije u skladu sa evropskim vrijednostima i zato je potreban jedinstveni odgovor, kako bi se uradili odlučni koraci na vraćanju ugleda Crne Gore i uspostavljanju svih elemenata pravne države", kazali su iz SNP-a.

Takođe, Glavni odbor je donio odluku o otvaranju unutarpartijskog postupka SNP u Tuzima, povodom predstojećih lokalnih izbora koji će se održati u martu. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.