Služba zaštite NP Lovćen pomagala zaglavljenim vozačima u saobraćaju  (FOTO)
Foto: NP Lovćen

Služba zaštite NP Lovćen pomagala zaglavljenim vozačima u saobraćaju (FOTO)

Snijeg koji je padao tokom protekle noći i u ranim jutarnjim časovima zadao je probleme u saobraćaju, te je Služba zaštite NP Lovćen na terenu pomagala svima onima koji su se zaglavili na putu.

"Prošlog vikenda, sniježni pokrivač u NP Lovćen je bio oko 80 centimetara, a izuzetno niska temperatura, ipak, nije spriječila ljubitelje snijega i prirode da posjete ovo zaštićeno područje koje je sve više atraktivno i u zimskom periodu", naveli su iz NP Lovćen.

Poteskoceucesnikausaobracaju

Foto: NP Lovćen

Kako su kazali, za sve informacije ljubitelji prirode i NP Lovćen u zimskom periodu mogu da kontatiraju Službu zaštite na broj telefona 067 344 658.

ProslivikenduNPLovcen1

Foto: NP Lovćen

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.