Cetinje: Pokušao da ubije sugrađane, pa se predao
ilustracija

Cetinje: Pokušao da ubije sugrađane, pa se predao

Cetinjanin Taso Jovanović predao se četvrtak u pratnji svog advokata Borivoja Đukanovića nadležnom tužiocu.

Za Jovanovićem se tragalo zbog sumnje da je 5. novembra prošle godine, u Ulici Baja Pivljanina u Cetinju, pokušao da ubije Aleksandra Jabučanina i Nedeljka Perovića.

"Osumnjičeni T. J. je, kako se sumnja upotrebom vatrenog oružja, teže povrijedio A. J. i N. P. Oštećenim licima je ukazana medicinska pomoć u KC CG. Policija intenzivno traga za T. J. i za njim je raspisana potraga jer se on od momenta izvršenja krivičnog djela nalazi u bjekstvu – saopšteno je iz policije posle raspisivanja potjernice za Jovanovićem.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.