NPCG predstavili turističku ponudu aktivnog odmora na sajmovima turizma u Beču i Štutgartu
Foto: NPCG

NPCG predstavili turističku ponudu aktivnog odmora na sajmovima turizma u Beču i Štutgartu

Nacionalni parkovi Crne Gore predstavili turističku ponudu aktivnog odmora na sajmovima turizma u Beču i Štutgartu.

Riječ je o najvećem specijalizovanom sajmu u Evropi, na kome se, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Njemačke, Crna Gora, predstavlja u danima koji su posvećeni promociji ponude za planinarenje i biciklizam.

"Ljubiteljima aktivnog odmora uz vožnju bicikla i planinarenje u Crnoj Gori na raspolaganju je mnoštvo biciklističkih ruta i planinarskih staza, među kojima mnoge prolaze kroz pet nacionalnih parkova, koji obiluju prirodnim ljepotama, što Crnu Goru čini posebno atraktivnom i konkurentnom na planu ponude za aktivni odmor", kazali su iz NPCG-a.

Prvog dana vikenda sajma, više od 80.000 posjetilaca je posjetilo izložbenu dvoranu 10 na kojoj se nalazio štand Crne Gore.

„Mnogi posjetioci na crnogorskom štandu imali su već informacije o Crnoj Gori iz medija i došli su na sajam s konkretnim specifičnim pitanjima. Najviše su bili zainteresovani za planinarenje, mogućnosti kampovanja u mobilnim kućicama (Mobile Home), kao i brdski biciklizam”, kazao je CIM ekspert iz JPNPCG Thomas Woehrstein.

Sajam „CMT“ jedan je od najvećih svjetskih smotri turizma sa više od 240 hiljada posjetilaca i više od dvije hiljade izlagača iz cijeloga svijeta koji predstavljaju nove destinacije, zemlje, regije, gradove za aktivni odmor.

Nakon promocije turističke ponude nacionalnih parkova u Beču i Štutgratu, NPCG učestvovaće na Sajmu turizma u Ljubljani krajem januara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.