Karleuša otkrila intimni detalj kojim demantuje Vranješa(FOTO)

Karleuša otkrila intimni detalj kojim demantuje Vranješa(FOTO)

Javni rat između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se nastavlja. Pjevačica je posle otvorenog pisma i fotografije uplakanog fudbalera objavila poruke za koje tvrdi da joj je on slao i prijetio da će se ubiti, a onda i sliku muškog polnog organa za koji je navela da je njegov.

- Ovako je Ognjen Vranješ prijetio da će se ubiti i tvrdio da mi je najbolji drug - napisala je Jelena uz fotografiju.

495451ognjenvranjesff

Foto: Screenshot

Međutim, za slike koje su takođe procurjele u javnost, a na kojima se navodno vidi njen polni organ, Karleuša je imala objašnjenje.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu dijelim sa vama - poručila je ona.

jeca830x0

Foto:Screenshot

Jelena je objavila još jednu prepisku, a riječ je o porukama nastalim nakon što je čitava afera počela da se provlači po medijima.

- Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svjedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom, a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namjerno ostavljam - napisala je Jelena.

jeca1

Foto: Screenshot

jeca

Foto: Screenshot

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.