Tužilaštvo će ispitati

Javnost će biti blagovremeno informisana

Tužilaštvo će ispitati "aferu Atlas", zakon jednak za sve

Državno tužilaštvo Crne Gore, u skadu sa Ustavom i zakonom, preduzeće sve neophodne mjere i radnje kako bi se u slučaju, javnosti poznatom kao, afera Atlas utvrdile sve neophodne činjenice.

"Ukoliko se utvrdi da je učinjeno bilo koje krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti za to će se snositi odgovornost", saopšteno je iz Vrhovnog državnog Tužilaštva.

Dodaje se da će, državno tužilaštvo i u ovom kao i u svim drugim predmetima, isključivo primjenjivati zakon koji je jednak za sve.

"O utvrđenom činjeničnom stanju javnost će biti blagovremeno informisana", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.