Milović i dalje dekan Ekonomskog, Spaić dekanica Pravnog fakulteta

Milović i dalje dekan Ekonomskog, Spaić dekanica Pravnog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na posljednjoj sjednici odlučio da aktuelni dekan Ekonomskog fakulteta UCG dr Nikola Milović ovu dužnost obavlja i u narednom mandatu 2019-2022, a odluka će stupiti na snagu 28. maja. 2019.

Takođe, na predlog Pravnog fakulteta, a uz prethodno pribavljeno mišljenje rektora Univerziteta Crne Gore prof. dr Danila Nikolića, Upravni odbor UCG je za dekanicu Pravnog fakulteta UCG imenovao dr Anetu Spaić, vanrednu  profesoricu na ovom fakultetu, koja će  stupiti na dužnost 20. maja. 2019.

"Na sjednici je, između ostalog, usvojen i Pravilnik o izmjenama i  dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu Univerziteta Crne Gore. Donijeta je i odluka o formiranju tenderske komisije za otvaranje, rangiranje i vrednovanje ponuda po javnom pozivu Univerziteta Crne Gore, koja treba da realizuje postupak prodaje nepokretnosti", saopštio je predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.    

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.