Gradske službe i dalje na terenu u PG: Uklanjaju snijeg sa trotoara(FOTO)
Foto: PG Biro

Gradske službe i dalje na terenu u PG: Uklanjaju snijeg sa trotoara(FOTO)

Poslovi uklanjanja sniježnih nanosa sa trotoarskih površina u svim djelovima Glavnog grada Podgorice, koji su sinoć okončani poslije 22h, nastavljeni su u ranim jutarnjim časovima, saopšteno je iz PG Biroa.

"Snjegočistači i druge mašine danas su obišle Lijevu Rijeku – Opasanica i Brskut, zatim, Tuzi – Kremza, a ovoj Opštini je na raspolaganju i jedna kombinovana mašina, Radovče – putni pravac Podgorica – Radovče, Kuči – Kučka korita i Gornje i Donje Stravče, kao i u centru grada. Kombinacija rizle i soli posipana je posebno ispred institucija, a radilo se i na uklanjanju snijega sa trećih traka na bulevarima", navodi se u saopštenju.

Image1111030x579

Neposredni izvršioci ručno uklanjaju snijeg sa trotoarskih površina u gotovo svim djelovima Glavnog grada, a sva raspoloživa mehanizacija zastupljena je u sledećim djelovima grada: preko Morače, City kvart, Stara varoš, Blokovi 13 i 14, Zabjelo, Zelenika, Zagorič, Masline i Zlatica.

"Takođe su od jutros angažovana 3 kiper kamiona sa neposrednim izvršiocima koji posipaju mješavinu rizle i soli na očišćene trotoarske površine, kako bi se i na ovaj način preduzele sve radnje za sprečavanje poledice, zbog najavljenih niskih temperatura tokom dana", saopšteno je iz PG Biroa.

Image1411030x773

Dodaju i da stručne službe u kontinuitetu obilaze teren Glavnog grada i zavisno od konstatovanih terenskih potreba navedena mehanizacija i ljudstvo biće uključena i na tim trotoarskim površinama na uklanjanju snijega.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.