DF organizuje doček Pravoslavne Nove godine u Podgorici
ilustracija

DF organizuje doček Pravoslavne Nove godine u Podgorici

Iz Demokratskog fronta najavljeno je da će i ove godine u organiziciji tog poltičkog saveza biti upriličen doček Pravoslavne Nove godine u Podgorici.

„I ove godine 13. januara biće organizovan doček Srpske nove godine na centralnom gradskom trgu. Veliki broj učesnika prirediće građanima lijep provod. U toku dana ćemo imati spisak svih učesnika, kazali su za portal IN4S iz DF-a.

Na skupu će nastupiti trubači i folk pjevači iz Srbije i Crne Gore, a koncert će se završiti vatrometom.

Nakon koncerta, funkcioneri Fronta će pozvati građane na litiju do hrama Hristovog vaskrsenja, gdje će mitropolit SPC Amfilohije služiti moleban.

“Nastavljajući tradiciju zajedničkog dočeka pravoslavne Nove godine konstituenti Demokratskog fronta će i ove godine organizovati proslavu na trgu. Funkcioneri Fronta će biti na slavlju u Podgorici, ali neće biti političkih poruka i govora. ”, kazali su Vijestima iz DF-a.

U tom političkom savezu tvrde da će prijaviti skup u zakonskom roku, kao i da je iz uprave Glavnog grada najavljeno da će do tada biti uklonjeni mobilijar na Trgu nezavisnosti koji je postavljen kao dio Podgoričkog prazničnog bazara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.