Raste broj žrtava, devet mrtvih u rušenju zgrade u Magnitogorsku
Foto: EPA

više od 30 stanara vodi se kao nestalo

Raste broj žrtava, devet mrtvih u rušenju zgrade u Magnitogorsku

Ruski spasioci su pronašli još dva tijela u ruševinama zgrade u Magnitogorsku, čime je broj stradalih povećan na devet.

Tijela su pronađena nedugo pošto je iz ruševina izvučen živ jednomjesečni dječak, 35 sati posle urušavanja dijela zgrade, prenose ruske agencije.

Zvaničnici su naveli da je beba u veoma teškom stanju, da ima povredu glave i da pati od hipotermije, pošto je 35 sati provela na temperaturi od oko minus 20 stepeni. U rušenju zgrade povrijeđeno je pet osoba, a više od 30 stanara vodi se kao nestalo. 

Dio desetospratnice srušio se juče prije svitanja posle eksplozije najvjerovatnije izazvane curenjem prirodnog gasa.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.