Medojević na protestu u Beogradu protiv Vučića
Medojević na protestu u Beogradu, foto Twitter

"Jedan od pet miliona"

Medojević na protestu u Beogradu protiv Vučića

Na četvrtom protestu u Beogradu koji se održao sinoć, protiv aktuelne srpske vlasti, pod sloganom “Jedan od pet miliona” učestvovao je jedan od lidera Demokratskog fronta DF i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Medojević je fotografije objavio na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, prenosi Portal Analitika.

Mnogi korisnici ovih društvenih mreža pitali su se što će Medojević na protestu protiv vlasti srpskog predsjednika Aleksandra Vučića - kad DF traži da "zvanična Srbija zaštiti Srbe u Crmoj Gori".

Jedan od korisnika Tvitera napisao je Medojeviću “Čekaj bre… DF traži da zvanična Srbija zaštiti Srbe u Crnoj Gori, a ti šetaš protiv upravo te Srbije večeras?! Znaju li ti drugovi iz DF-a đe si bio i ako znaju što nijesu i oni došli”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.