Tramp ne vjeruje u Djeda Mraza, ali vjeruje da će zid spriječiti priliv Meksikanaca
Foto: Tanjug/AP

Tramp ne vjeruje u Djeda Mraza, ali vjeruje da će zid spriječiti priliv Meksikanaca

Na Badnji dan predsjednik i prva dama SAD, Donald i Melanija Tramp radili su kao operateri na telefonu, odgovarajući na pitanja američke djece o tome kada će Djeda Mraz stići kod njih i donijeti im poklone.

 U razgovoru sa jednom sedmogodišnjom djevojčicom Tramp je rekao da je malo čudno u njenim godinama vjerovati u Deda Mraza.

Djevojčica Kolman Lojd iz Leksingtona, Južne Karoline, kaže da i dalje vjeruje, što su prenijeli listove "Post" i "Kurier".

Ona i njena dva brata ostavili su kolačiće i mlijeko ispod jelke i ujutru ih nije bilo, ali su stigli pokloni, prenio je Rojters.

Tramp je upitao u telefonskom razgovoru Kolmanovu da li još vjeruje u Djeda Mraza, jer, kaže, sa sedam godina to je marginalna stvar.

U videu koji je postavila njena porodica na mrežama, ona je odgovorila: "Da, gospodine", ali je kasnije za Post i Kurir rekla da ne zna šta znači riječ marginalno.

Izgleda da Tramp, koji ima 72 godine, vjeruje da će izgradnja zida zauvijek „spasiti“ Ameriku od Meksikanaca, naveo je Sputnjik uz opasku da se prije može vjerovati u Deda Mraza nego u zid sa Meksikom.

1118300925

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.