Rasvijetljen pokušaj ubistva iz maja 2016. godine, krivična protiv dvojice Kotorana
Ilustracija

Rasvijetljen pokušaj ubistva iz maja 2016. godine, krivična protiv dvojice Kotorana

Kotorska policija, nakon niza preduzetih mjera i radnji, rasvijetlila je krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu Miloša Radonjića u Kotoru 31. maja 2016. godine, i tom prilikom podnijela krivičnu prijavu protiv Lj.K. (26) i B.M. (26), oba iz Kotora.

"Sumnja se da su Lj.K. i B.M, 31.05.2016. godine, u naselju Dobrota, ispalili više projektila iz vatrenih oružja kalibra 7,62 mm u pravcu automobila u kojem se nalazio oštećeni M.R. Oštećeni je u jednom trenutku pokušao da izađe iz automobila kojom prilikom je projektil pogodio bočnu stranu vozila ali i vozilo koje je bilo parkirano u blizini. Na vozilu je konstatovano više oštećenja nastalih od ispaljenih projektila", navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Nakon počinjenog krivičnog djela osumnjičeni su se dali u bjekstvo.

"Protiv Lj.K. i B.M. policija je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju  u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.