Ova četiri znaka čeka nevjerovatna 2019. godina
ilustracija,foto:Shutterstock

Ova četiri znaka čeka nevjerovatna 2019. godina

2018. je definitivno bila godina puna uspona i padova. Polako, ali sigurno idemo prema 2019. i svako je pun predviđanja šta će ona donijeti. Nadajmo se da će to biti nevjerovatna godina za sve.

Jarac 

Budite spremni da zasijate! Vaše je vrijeme! Počećete da se osjećate vrlo dobro zbog svojih vještina. 

Postoji šansa da će početi da se otvaraju neke nove stvari koje ste možda započeli u prošlosti iz razloga što ste toliko zadovoljni sa svojim vještinama. Pazite na teškoće u svojim emotivnim odnosima. 

Moraćete da zaista ostanete usresređeni na održavanje romantike ove godine. Na ovom putu doživjećete nekoliko prepreka. Ali ako držite glavu gore i uspijete da to savladate, vi ste neko na koga se treba ugledati. 

Škorpija 

Vaše novopronađene energije blještavo sjaje! Vedri ste, svježi i živahni! Svi će primijetiti vašu energizovanu vibraciju. Međutim, ove će godine doživjećete i neke padove. 

Oni će vas na kraju samo jačati i budimo iskreni, u poređenju sa drugim znakovima, moći ćete da to riješite s lakoćom. Ove godine čekaju vas dvije prilike. 

Možete otići na put u drugu zemlju, ili ćete možda umjesto toga imati mentalno / duhovno putovanje. Ljubav je jaka, naročito u avgustu mjesecu. 

Djevica 

Ovo će biti vaša godina. Vaše mentalno i fizičko stanje će ove godine biti na vrhu. Pripremite se, imaćete sjajnu godinu. 

Ako ste preživjeli ovu godinu, možete učiniti sve. Početak godine trebalo bi da teče bez ikakvih problema. Nakon mjeseca maja možete naići na neke prepreke. 

Budite oprezni u poslu. Postoje neke zmije na tom polju koje ne zanima vaš najbolji interes. 

Blizanci 

Nova će godina biti moćna za vas. Spremni ste i 2019. je spremna za vas. Ovo će biti vaša godina. Ostavite sve loše osjećaje i negativnost u prošlosti – vrijeme je za novi početak. 

Problemi s vašim vezama počeće da se rješavaju. Ne dopustite da negativnost odnosa zaguši svijetlu budućnost koja vam dolazi. Ako osjećate kao da vam drugi žele loše ili da pokušavaju da vam naškode, samo se klonite od njih. 

Oni nisu vrijedni vašeg vremena i energije. Pristižu vam mnogo bolje stvari.

atma.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.