Fudbalska ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje prvak A grupe Studentske lige
Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje

Fudbalska ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje prvak A grupe Studentske lige

Fudbalska ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore je u proteklih pet utakmica u Studentskoj ligi bila apsolutni pobjednik i zauzela prvo mjesto u A grupi.

Tim Fakulteta savladao je ekipe Univerziteta Donja Gorica sa rezultatom 7:2,  kao i ekipe fakulteta Univerziteta Crne Gore, među kojima ekipu Filozofskog 2:0, Medicinskog 5:1, Prirodno-matematičkog  3:0 i prošlogodišnjeg polufinalistu - ekipu Fakulteta za turizam i hotelijertstvo 7:4, navodi se iz Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

U ekipi Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje igrali su: Ilija Kustudić, Nikola Vuksanović, Goran Delić, Dragan Baćović, Luka Cicmil, Boris Jovović, Slobodan Đukanović, Kosta Vuković, Ivan Roganović, Anel Markišić, Nikola Stanović, Blažo Bakrač, Bojan Mirković, Božidar Krivokapić, Mrdelja Čvorović, Nikola Sćekić i Vladimir Agramović.

Studentska liga u fudbalu je u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica. Ovim utakmicama je završeno treće kolo.

U takmičenju nastupa 18 timova koji su podijeljeni u tri grupe. Takmičenja se nastavljaju utakmicama 1/8 finala.

Sve utakmice igraju se u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.