SNP osudila hapšenje Medojevića: Nimalo evropski i nimalo demokratski
SNP

SNP osudila hapšenje Medojevića: Nimalo evropski i nimalo demokratski

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije je osudila hapšenje Nebojše Medojevića, predsjednika Pokreta za promjene i narodnog poslanika, a posebno način i vrijeme na koji je to urađeno.

"Umjesto da se u društvu, opterećenom podjelama, uspostavi i zaživi dijalog i poradi zajednički na strategiji izlaska iz duboke društveno-ekonomske krize, aktuelna vlast demonstrira silu prema političkim neistomišljenicima.

Hapšenjem narodnog poslanika nakon završetka sjednice parlamenta, mimo svih zakonskih procedura, upućuje se poruka svim segmentima društva da je brutalna sila dozvoljena i da se uvodi opšte bezakonje u političkim obračunima", navodi se iz SNP-a.

Dodaju da šteta učinjena ovakvim činom je već nenadoknadiva.

"Nimalo evropski i nimalo demokratski", zaključuju iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.