Đukanović uvjeren da će prijestonica turizma nastaviti putem održivog razvoja
Milo Đukanović

Čestitao Dan opštine Budva

Đukanović uvjeren da će prijestonica turizma nastaviti putem održivog razvoja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Draganu Krapoviću, predsjedniku Skupštine Đorđiju Vujoviću, odbornicima, svim građanima Budve i učesnicima svečane sjednice uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Budvani i Budvanke nesebično su prinijeli žrtvu narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu, time postavljajući temelje današnjoj Crnoj Gori, nezavisnoj i suverenoj državi, članici NATO-a, koja samouvjereno prednjači u pregovaračkom procesu za članstvo u EU. Na temelju započetih i planiranih strateških infrastrukturnih i turističkih projekata, kao i visokog ekonomskog rasta, uvjeren sam da će naša prijestonica turizma, nastaviti putem održivog razvoja, još vidljivijim unapređenjem kvaliteta svoje turističke ponude, a sve to kroz sinergijsko djelovanje lokalne uprave Opštine Budva i Vlade Crne Gore", naveo je Đukanović u čestitki.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.