Kotor: Učenik od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, porodica preživjela šok
ilustracija

Vršnjačko nasilje

Kotor: Učenik od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, porodica preživjela šok

Učenik budvanske Srednje stručne škole “Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, dok je učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor “Peruta Ivanović” u Kotoru prošlog četvrtka od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu, piše Dan.

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar “Peruta Ivanović”, učenik trećeg razreda O.P. jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest.

Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Neđeljko Moškov u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za Dan da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Za prvih devet mjeseci ove godine policija je evidentirala 51 slučaj vršnjačkog nasilja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.