Uhapšen Cetinjanin: Bio saučesnik u pokušaju teškog ubistva
Ilustracija

Uhapšen Cetinjanin: Bio saučesnik u pokušaju teškog ubistva

Cetinjska policija je postupajući na osnovu operativnih informacija, a u koordinaciji sa državnim tužiocem Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišila slobode M.Đ. (22) iz Cetinja, koji se potraživao zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

On je ovo krivično djelo, kako se sumnja, počinio na način što je, 19. septembra 2018. godine, nakon što je P.Ž. (31) iz Cetinja počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu M.K. iz Cetinja i N.Š. iz Budve, pomogao P.Ž. da se udalji sa lica mjesta krivičnog djela na način što se upravljajući vozilom marke „VW Touran“ sa ovim licem odvezao u nepoznatom pravcu.

"Podsjećamo da je P.Ž. lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu navedena dva lica. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je ispred jednog ugostiteljskog objekta na Studenskom trgu u Cetinju, upotrebom vatrenog oružja, nanio teške tjelesne povrede M.K. i lake tjelesne povrede N.Š.", saopšteno je iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.