Spriječen pokušaj šverca 20 kg marihuane
Foto: Uprava carine

Na granici sa Albanijom

Spriječen pokušaj šverca 20 kg marihuane

Na zajedničkom graničnom prelazu sa Albanijom Sukobin – Murićani, crnogorski carinski i policijski službenici, u saradnji sa albanskim kolegama, pronašli su danas u vozilu oko 20 kilograma marihuane tipa skank.

U zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina se navodi da je droga pronađena danas oko 10 sati, kontrolom automobila italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin M.K. (54).

U vozilu su se nalazili H.I. (83) i S.I. (76), takođe državljani Albanije.

"Carinski i policijski službenici su kontrolom vozila, u specijalno napravljenom bunkeru, pronašli i oduzeli 23 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 20 kg", piše u saopštenju.

Vozilo i prnađenu drogu preuzeli su službenici Republike Albanije, u skladu sa Protokolom o radu na zajedničkom graničnom prelazu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.