UCG od 2. do 6. oktobra na internacionalnom sajmu knjiga
Foto: Univerzitet Crne Gore

Bogata izdavačka produkcija

UCG od 2. do 6. oktobra na internacionalnom sajmu knjiga

Univerzitet Crne Gore će, kroz zajednički nastup sa svojim organizacionim jedinicama, predstaviti svoju bogatu izdavačku produkciju na IV Internacionalnom sajmu knjiga Podgorica 2018, od 2. do 6. oktobra, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

Kako je navedeno, u okviru sajamskog nastupa Univerziteta, koji se održava u organizaciji Centralne univerzitetske biblioteke, biće izloženo više od stotinu naslova stručne i naučne literature, prije svega udžbenika iz raznih oblasti nauke i umjetnosti.

Internacionalni sajam knjiga Podgorica 2018 se održava u organizaciji Glavnog grada Podgorice, a uz podršku Ministarstva kulture. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.